Lite om vardagen

Lite om vardagen

Livet är mer än dokument, IT och sådant. Faktiskt rätt så mycket mer, och jag har ju skrivit lite om vardagen tidigare här på bloggen. Det blir ju lätt så, att någonting tar en lite annorlunda inriktning än man först tänkt sig. Jag tycker det inte är någonting fel med det, snarare tvärtom. Just den här gången tänkte jag berätta om något väldigt vardagligt – mitt kök. Jag tycker det är kul att laga mat, både åt mig själv och om jag har gäster, och är faktiskt rätt så bra på det, om jag får säga det själv. Så självklart lägger jag ner en hel del pengar på olika köksredskap (även om det inte är redskapen som gör kocken, så hjälper de ju!).

Allting är viktigt!
Men det är inte bara köksredskapen och vitvarorna som är viktiga för mig, utan, tja, allt med köket. Jag har ingen separat matsal eller så, utan matbordet står där i anslutning till köket, och det är ju trevligt om man kan äta i en mysig miljö. För att då inte tala om att det blir roligare att laga mat om köket känns rent och fräscht, eller hur? Självklart så städar och rengör jag köket ofta, men det räcker liksom inte alltid till, utan det krävs mer.

Nya luckor
Saken är den att smaken kan förändras, och i mitt fall så har den det, sedan jag skaffade nuvarande lägenhet. Då tyckte jag att köksluckorna i trä (eller, faner egentligen) var snygga, men nu är jag mer inne på svarta högblanka luckor. Det känns som det skulle passa bättre in i lägenheten, på något vis. Och trots att de är svarta så kan de lysa upp också, eftersom de är högblanka. Så jag har precis beställ nya köksluckor från Mälarkök. Det kommer att bli hur bra som helst!

Kommentarer är stängda.